Menu

ANTIPASTI FREDDI

KOUDE VOORGERECHTEN

Antipasto all'Italiana
Combinatie van verschillende vleeswaren en groenten bereid op Italiaanse wijze

Insalata di mare
Rijkelijk gevulde zeevruchtensalade

Ostriche Fresche, Fresche!!
Half dozijn dagverse oesters

Carpaccio di Manzo
Dungesneden ossenhaas met olijfolie, balsamicoazijn, rucola en Parmezaanse kaas

Vitello Tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnsaus

Bresaola, "Punta D'Anca," e Grana
Dungesneden Bresaola met olijfolie, citroensap, rucola en Parmezaanse kaas

Caprese di Bufala
Salade van de beroemde Mozzarella di Bufala met verse seizoenstomaten, olijfolie en basilicum

Carpaccio di Pesce Spada
Dungesneden zwaardvis op een bedje van Radicchio sla met een dressing van citrusvruchten

Cocktail di gamberetti
Een klassieker onder de voorgerechten: Garnaaltjes geserveerd met een huisbereide saus

Antipasto Isolani per due
(Minimaal 2 personen) Een combinatie van onze voorgerechten voor twee personen

ANTIPASTI CALDI

WARME VOORGERECHTEN

Manzo Pepato al Balsamico
Dungesneden, gebakken rundvlees met zwarte peper en balsamicoazijn

Bruschettine Miste
Geroosterde brood belegd met verschillende lekkernijen

Gamberetti Piccanti
Gebakken garnalen in een pikante tomatensaus

Fagottini di Pancetta al Caprino con crema di Miele Balsamico
Geitenkaas gewikkeld in Pancetta-spek met een crème van acacia honing en balsamicoazijn


ZUPPE

SOEPEN

Pappa al Pomodoro
Fluweelzachte italiaanse tomatensoep

Zuppa di Pesce
Royaal gevulde vissoep, bereid op Italiaanse wijze

PRIMI PIATTI

PASTAGERECHTEN

Spaghetti alle Vongole
Spaghetti met venusschelpen in een licht pittige wijnsaus (beschikbaarheid is afhankelijk van de kwaliteit)

Linguine all Astice
(Minimaal 2 personen) Linguine met kreeft in een licht pittige saus met verse cherrytomaten p.p.

Spaghetti alla Carbonara
Spaghetti in een roomsaus met gebakken spekjes, uien, ei en Parmezaanse kaas

Tagliatelle al Salmone
Tagliatelle met zalm en prei in een lichte tomaten-roomsaus

Tagliatelle con Gamberi e Zucchine
Tagliatelle in een heerlijke roomsaus met courgettes en grote garnalen

Penne ai Quattro Formaggi
Penne in een roomsaus met vier verschillende kazen

Tortellini Panna e Prosciutto
Deegkussentjes met een vleesvulling in een Parmezaanse roomsaus met uien en hamblokjes

Ravioli Ricotta e Spinaci
Deegkussentjes gevuld met spinazie en Ricotta kaas in een tomaten-roomsaus

Ravioli al Salmone
Deegkussentjes gevuld met zalm in een roomsaus met garnaaltjes en prei

PRIMI PIATTI AL FORNO

PASTA UIT DE OVEN

Lasagne Bolognese
Laagjes pasta met een tomaten-gehaktsaus en bechamelsaus afgedekt met kaas

Cannelloni di Carne
Gegratineerde deegrolletjes met een speciale vleesvulling, bedekt met tomatensaus en Mozzarella

Cannelloni Ricotta e Spinaci
Gegratineerde deegrolletjes met een Ricotta- en spinazievulling, bedekt met tomatensaus en Mozzarella

Maccheroni Gratinati
Gegratineerde penne met uien, spekjes, hamblokjes, Mozzarella en Parmezaanse kaas

Gnocchi alla Sorrentina
Gegratineerde aardappelpasta in tomatensaus, met Mozzarella en Basilicum


RISOTTI

HOOFDGERECHTEN

Risotto ai Funghi Porcini
Risotto met eekhoorntjesbrood (paddestoelen)

Risotto alla Pescatora
Risotto bereid met verse zeevruchten en vis

SECONDI DI CARNE

HOOFDGERECHTEN VLEES

Tagliata di Manzo con Rucola, Grana e crema di Balsamico
Getrancheerde entrecôte met rucola en een crème van Balsamico azijn

Filetto d'Agnello con salsa di Senape e Zafferano
Lamsfilet met een saus van Dijon-mosterd en safraan

Filetto di manzo al Nero d'Avola e Pepe Verde
Ossehaas met een Nero d'Avola en groene pepersaus

Ossobuco alla Sarda
Kalfsschenkel geserveerd op Sardijnse wijze

Saltimbocca alla Romana
Kalfsoester met salie en Parmaham in een lichte wittewijnsaus

Bistecca alla Griglia
Rib-Eye van de grill met een dressing van rode uien, tijm en olijfolie (300gr)

SECONDI DI PESCE

HOOFDGERECHTEN VIS

Agghiotta di Pesce Spada
Zwaardvis bereid op traditionele Sicilaanse wijze, met tomatensaus, olijven en kappertjes

Sogliola alla Mugnaia
Gebakken Zeetong bereid met witte wijn en citroen

Gamberoni alla Griglia
Grote garnalen van de grill

Grigliata alla Cagliaritana
Dagverse vis combinatie van de grill (afhankelijk van het marktaanbod)

LE PIZZE

PIZZA’S

Margherita
Tomaat en kaas

Cipolla
Tomaat, kaas en uien

Borromea
Tomaat, kaas en ham

Salame
Tomaat, kaas en salami

Calabrese
Tomaat, kaas en pikante salami

Siciliana
Tomaat, kaas, ansjovis, kappertjes en olijven

Funghi
Tomaat, kaas en champignons

Biancaneve
Mozzarella, verse tomaten en basilicum

Hawaii
Tomaat, kaas, ham en ananas

Quattro Stagioni
Tomaat, kaas, ham, salami, paprika en champignons

Prosciutto e Funghi
Tomaat, kaas, champignons en ham

Al Tonno
Tomaat, kaas, tonijn en uien

Salmone
Tomaat, kaas en gerookte zalm

Vegetariana
Tomaat, kaas, champignons, paprika, olijven, kappertjes, artisjokken en uien

Fantasia
Tomaat, kaas, ham, salami, paprika, champignons, olijven en uien

Frutti di Mare
Tomaat, diverse soorten zeevruchten, rode ui en knoflook

Quattro Formaggi
Tomaat, Mozzarella, Parmezaanse kaas, Gorgonzola en Bel Paese

Calzone
Dichtgeklapte pizza gevuld met tomaat, kaas, ham, salami, paprika, ui champignons en artisjokken

Calzone di Pesce
Dichtgeklapte pizza gevuld met tomaat, kaas, paprika en diverse soorten zeevruchten

Alla Pronto
Mozzarella, verse tomaten, rucola, rode uien en Parmezaanse kaas

Parmigiana
Tomaat, kaas en gegrilde aubergines, bestrooid met Parmezaanse kaas en basilicum

Sfiziosa
Tomaat, kaas, pittige salami, Gorgonzola, knoflook en rucola

Al Crudo
Mozzarella, Parmaham, Parmezaanse kaas en rucola

© Ristorante Isolani - Italiaans restaurant & pizzeria. Alle rechten voorbehouden.
website by: Epulz reclame